Югоизточна европейска конференция в областта на инфраструктурата

Участие ще вземат специалисти и представители на бизнеса от 11 държави

Конференция, посветена на инфраструктурата, интернационализацията и перспективите пред регионалното сътрудничество между малките и средните предприятия в Югоизточна Европа ще се проведе на 10 ноември 2009 г. в София. Организатори са БТПП и ABC-DIHK, съвместният проект между Асоциацията на балканските търговски палати (АВС) и Асоциацията на немските камари на търговията и промишлеността. Домакин на събитието с начален час 9.30 е "Кемпински Хотел Зографски”.

Сред темите, които ще бъдат засегнати по време на конференцията са:
Инфраструктурни стратегии и дейности 2009 – 2013; Интернационализация на инфраструктурата, хармонизация на транспортните мрежи, строителство, общинска инфраструктура, енергетика и водоснабдяване, гражданско строителство, машини и строителна техника, транспорт и логистика, екологични технологии, както и съпътстващи отрасли.

В конференцията, която се организира под името „Югоизточна европейска конференция в областта на инфраструктурата и с фокус на интернационализацията – Нови перспективи за между регионално сътрудничество между малките и средни предприятия”, ще вземат участие специалисти и представители на бизнеса от 11 страни. Ще присъстват водещи компании от секторите строителство, общинска инфраструктура, енергетика и водоснабдяване, гражданско строителство, машини и строителна техника, транспорт и логистика, екологични технологии.

Работните езици са български, английски и немски. Желаещите да вземат участие в събитието могат да заявят това до 2 ноември 2009 г. Регистрационната форма може да намерите тук. След конференцията е предвидено време за индивидуални бизнес срещи, за заявки моля свържете се с Германо-Българска индустриално-търговска камара (DBIHK) в София.

Регистрационната форма, можете да изтеглите от тук.


 

Back   HOME

23 октомври 2009 г.