БТПП удостои с плакет и грамота Николина Добрева – управител на “Бългериан ВИП Турс” ООД в “Бизнес дама на годината”

На Тържествена церемония за “Бизнес дама на годината” на 9 април 2009 г. председателят на БТПП Божидар Божинов връчи плакет и грамота на Николина Добрева – съсобственик и управител на “Бългериан ВИП Турс” ООД за постигнати успехи в управлението на фирмата, разширяване обхвата и формите на туристическите услуги, увеличаване броя на активно заетите, активно членство и принос в дейността на БТПП.

“Бългериан ВИП Турс” ООД е член на БТПП от 2004 г. и е динамично развиваща се компания с утвърдени позиции в областта на туризма в България и чужбина. Фирмата е една от най-големите туроператорски агенции у нас, специализирана основно в обслужването на туристи, продажба на самолетни билети, комплексно обслужване на корпоративни клиенти. През 2008 г. фирмата е посрещнала над 28 500 туристи по летните и зимни курорти на страната ни. Генерален представител е на френската агенция “ Club Med ” . Сертифицирана е по ISO 9001:2000 . Във фирмата работят 52 души и оборотът за 2008 г. е 6 750 000 лв.

Националният конкурс се организира от седмичното списание “Ние жените”, в който председателят на БТПП е най-дългогодишния участник в журито.

БТПП изразява съпричастност към усилията на жените предприемачи и отдава значимост на тяхната отдаденост за принос в икономиката на страната.

За “Бизнес дама на 2008 г.” журито единодушно избра Весела Мирянова – акционер и зам.председател на “Артекс инженеринг” АД. Дружеството работи в областта на проектирането, инвестиране и строителство на обществени и жилищни сгради и комплекси, интериорни пространства и продажба на недвижими имоти. Фирмата е пряк член на БТПП.

Националния т конкурс “Бизнес дама на годината” се провежда под почетния патронаж на първата дама на Р България г-жа Зорка Първанова. В събитието взеха участие Петър Димитров – министър на икономиката и енергетиката, Емилия Масларова – министър на труда и социалната политика, Анелия Крушкова - председател на Държавната агенция по туризма , Стоян Сталев – председател на Агенцията за инвестиции, Станимир Бързашки - изпълнителен директор на Агенцията за насърчаване на малките и средните предприятия и др. гости с принос към стопанския живот на страната.

 

 

Back   HOME

10 април 2009 г.