Проф. Ф. Котлър в България, 13 - 15 ноември 2007г.

31 октомври, 2007
София

Над 700 студенти по маркетинг се борят за честта да стиснат ръката на Филип Котлър
Най-добрият от тях ще получи лично от световноизвестния експерт стипендията на GLOBUL

Три седмици преди еднодневния семинар на проф. Филип Котлър в България всички входни покани за събитието са продадени, съобщиха организаторите от “БГБизнес”. Стотици мениджъри от над 100 български и чуждестранни компании ще присъстват на лекциите на Филип Котлър на 14 ноември в „Кемпински хотел Зографски София”.

Благодарение на жеста на организатора много български студенти по маркетинг ще имат шанса да чуят на живо гуруто на световния маркетинг. За тях „БГБизнес” осигури над сто входни покани на преференциални цени. Университетът, който обучава най-много студенти по маркетинг в България – УНСС ще осигури покани за своите студенти. Това е причината именно той да е сред партньорите на проекта „Денят на Филип Котлър в България” на организаторите, поканили за първи път в България световноизвестният експерт и професор по маркетинг.

„Беше ни много трудно да изберем тези 50 студенти по маркетинг от Факултета по управление и информатика на УНСС, които ще имат невероятната привилегия да слушат еднодневните лекции на проф. Ф. Котлър в София” – сподели за медиите заместник-ректора на университета проф. д.ик.н. Пламен Мишев. „Критериите ни са ясни: поканихме тези, които имат отличен успех и активна студентска изследователска дейност”.

След приключването на еднодневния семинар лично Филип Котлър и Петя Стоянова – директор „Корпоративен маркетинг” на генералния спонсор GLOBUL ще връчат едногодишна стипендия на най-добрия студент по маркетинг. Той ще бъде посочен от ректорското ръководство и Студентския съвет на УНСС, но за да заслужи стипендията, трябва да отговаря на няколко условия.

„За най-големият български университет, който годишно обучава над 700 студенти по маркетинг е изключителна част наш студент да получи стипендията, осигурена от генералния спонсор GLOBUL по повод на голямото събитие на 14 ноември т.г. И за да я получи лично от проф. Ф. Котлър и г-жа Петя Стоянова той трябва да бъде „най-добрия студент по маркетинг, посочен единодушно от ръководството на катедра „Маркетинг и стратегическо планиране” и своите колеги” е категоричен за избора на УНСС проф. Мишев.

От най-големите български бизнес организации – Българската стопанска камара (БСК), Българска та търговско-промишлена палата (БТПП), Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) , Българската асоциация по маркетинг (БАМ) - партньори на проекта „Денят на Филип Котлър в България”, потвърдиха изключителния интерес на членовете си от цялата страна към еднодневния семинар на световноизвестния експерт по маркетинг. „Благодарим ви за възможността да видим и чуем Котлър. Идването на човек от неговата величина у нас е знак, че макар и бавно бизнес средата в България се променя в положителна посока – коментират с нашия екип колегите, които ни звънят за още и още входни покани”, сподели г-н Даниел Димитров, управител на „БГБизнес”, инициатор на поканата към гуруто на световния маркетинг да изнесе лекции и в България.

За допълнителна информация:
Стефания Темелкова
BGBusiness
Тел.: + 359 2 439 02 72
факс: F + 359 2 439 02 74
E-mail: temelkova@bgbusiness.com


 

Back   HOME

31 октомври 2007 г.