Предстоящо посещение на Президента на Република България в Кралство Швеция
9 - 11 октомври 2007 г.

По време на своята официална визита в Кралство Швеция Президентът на Републиката ще бъде придружаван от бизнес делегация, чиято организация щe поеме Българска търговско- промишлена палата.

Общата сума на посещението за всеки един от участниците възлиза на 1550 евро, което включва самолетен билет, вътрешен транспорт, хотел, вечери, обяд, туристически обиколки, организационни разходи.

При проявен от Ваша страна интерес за участие в бизнес- делегацията в Кралство Швеция, моля да попълните приложената регистрационна форма и да я изпратите на посочения по-долу e-mail . Тъй като местата са ограничени, включването в делегацията ще става по реда на постъпване на заявките заедно със сумата за организационните и други разходи по посещението. Разбира се, в зависимост от приоритетите на двустранните взаимоотношения, Президенството ще бъде в правото си да направи окончателната селекция при условие, че фирмите записали се за участие са повече от броя превдиден в рамките на протоколните мероприятия по програмата.

За повече информация,относно събитието, моля да се обръщате към
Адриана Филипова,
тел.: (02) 987 25 28
факс: (02) 981 35 38
e-mail: bojinov@bcci.bg



 

Back   HOME

13 септември 2007 г.