Семинар по IFS (International Food Standard)

БЪЛГАРСКАТА ТЪРГОВСКО-ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА съвместно с Accent Consulting , консултантската организация по безопасност и качество на хранителни продукти в България, Ви кани да вземете участие в семинар по IFS (International Food Standard). Същият ще се проведе на 26 юни 2007г., в зала „В” на БТПП, ул .Искър 9, София, от 09.30 до 16.30 часа.

Семинарът е предназначен за производствени мениджъри, мениджъри по качеството и безопасността, упълномощени представители на ръководството, технолози.

Големите европейски вериги като METRO, REWE (BILLA), KAUFLAND, CARREFOUR, AUCHAN и много други създадоха IFS (International Food Standard) - международния стандарт за храните, за да унифицират своите изисквания към производителите по отношение на безопасността и качеството на храните и да ги насочат да изградят устойчиви системи за управлението на качеството и безопасността.

Ако Вашата фирма доставя или планира да доставя хранителни продукти на някоя от многото европейски и световни търговски вериги, под марка, собственост на веригата като МETRO QUALITY, ARO, CLEVER и др., Ви предстои сертификация по IFS.

Желаещите да вземат участие в семинара трябва да изпратят попълнена заявка на Е -mail: projects1@bcci.bg или на факс (02) 987 32 09. Програмата на семинара и завката за участие можете да намерите тук.

Крайният срок за потвърждение е 25.06.2007 г.

Таксата за участие е 120 лв. (с вкл. ДДС) , която може да заплатите по банков път –
IBAN : BG17 BFTB 7630 1000 3081 19,
BIC код : BFTBBGSF,
БУЛБАНК
или
в брой на касата на БТПП в деня на семинара.

За допълнителна информация бихте могли да се обърнете на
тел. (02) 8117 553
Ива Харалампиева, експерт Дирекция „Европейска интеграция и проекти”.

 

Back   HOME

15 юни 2007 г.