Отличия в конкурса „Бизнес дама на годината ”

Председателят на Българската търговско-промишлена палата Божидар Божинов връчи специалната награда на БТПП в конкурса „Бизнес дама 2006”, организиран от сп. „Ние, жените” и Клубът на жените –предприемачи. Призът получи Елза Маркова, изпълнителен директор на „Белла България” АД – Пловдив, на тържествена церемония на 12 април 2007.


Г-жа Маркова бе обявена и за „Жена –мениджър на годината”, като наградата й бе връчена от председателят на журито – Румен Овчаров, министър на икономиката и енергетиката.


Носител на голямата награда в 16-тото издание на конкурса и Бизнес дама на годината. е Ружа Стойкова- собственик на 10 дружества в строителния бранш. Почетната статуетка й бе връчена от съпругата на президента Зорка Първанова, под чийто патронаж се провежда конкурсът.


Със специалните награди на Министерството на регионалното развитие и благоустройството и на Министерството на труда и социалната политика бе отличена инж. Марина Велкова, собственик и управител на „Монолит „ООД Плевен.


С две специални награди бе отличена Христина Джурекова- собственик и управител на „СофКао” ЕООД София - на министъра на труда и социалната политика и на Агенцията за малки и средни предприятия.


 

Светла Несторова- изпълнителен директор на ЗАД „Булстрад Живот” също получи две специални награди – на Комисията за финансов надзор и на Клуба на жените предприемачи.


Специалната награда на МИЕ бе за Виргиния Здравкова, собственик и дизайнер във фирма ЕШ „Виргиния Здравкова”.


Инж. Елка Илиева – собственик и управител на „Екос Медика”ООД София получи специалната награда на Министерството на околната среда и водите.
Изпълнителният директор на „Астра Зенека – България” Зоя Паунова бе отличена със специалната награда на Българската агенция за инвестиции.

 

 

Back   HOME

13 април 2007 г.