Нови изделия и разработки представят на Международната специализирана изложба SECURITY 2007

Председателят на Българската търговско-промишлена палата Божидар Божинов и министърът на вътрешните работи Румен Петков откриха 14-то издание на Международната специализирана изложба SECURITY 2007. Изложбата ще продължи до 17 февруари 2007 г..

Изложението,организирано от БТПП, обединява всички сектори, дейности и услуги, свързани със сигурността и безопасността, се провежда под патронажа на Министъра на вътрешните работи.

В изложбата се представят продукти, иновации, услуги и технологии в областта на охраната, сигурността, безопасността .. В нея участват над 65 фирми - производители и дистрибутори на над 200 фирми от цял свят ще представят своите изделия. 22% от участниците са нови фирми.

На изложбата може да се види: Алармени системи и средства срещу проникване и взлом; Контрол на достъпа и работното време; Телевизионни и IP системи за наблюдение и контрол; Пожароизвестяване и пожарогасене; Автоаларми; GPS системи; Домофонни системи; Радио и телекомуникационни системи; Лични предпазни средства; Полицейско оборудване; Радио СОТ; Защита на документи и ценности; Сейфове за инкасо; Защита на класифицирана информация; Бариери и паркинг системи; ID карти; Бронирани стъкла; Шкафове за съхранение на оръжие; Електропреносно оръжие за обезвреждане на нападатели; Системи за охрана на стоки; Каси, сейфове, трезори; Комплексни биометрични системи с пръстов отпечатък; Специализирани дружества за охрана; Кабели за сигнално-охранителни системи; Интегрирани хотелски системи; Болнични оповестителни системи; Блиндирани и пожароустойчиви врати; Турникети; други.

Сред изложителите директно от чужбина участват: APD Communications от Великобритания – водеща в областта на контрола на сгради и мобилни приложения за аварийни услуги, DOMO - Europe от Германия – водещ световен производител на COFDM Video - Data - Voice - IP връзки, отговарящи на изискванията на полицията и военните, EXTINTORES MONCAYO - EXMON от Испания – производител на пожарогасители и PHOBOS S pol . S . r . o . от Чехия – производител на охранителни системи и сейфове за инкасо. В изложбата се представят и Министерството на вътрешните работи, Институтът за специална техника – МВР, Научно-приложният институт по пожарна безопасност и защита на населението при НСПБЗН-МВР, Институтът по психология - МВР, Главна дирекция “Гранична полиция”, Столична дирекция “ПОЛИЦИЯ” със Система за видеонаблюдение ня столицата в реално време, както и Министерството на държавната политика при бедствия и аварии.

     

 

Back   HOME

13 февруари 2007 г