БЪЛГАРСКА ТЪРГОВСКО-ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА


Семинар “Производство на диетични месни продукти”
7 – 8 юли 2005г. - гр. Пловдив

Асоциацията на месопреработвателите в България организира на 7 и 8 юли 2005 г. в Университета по хранителни технологии в гр. Пловдив семинар на тема “Производство на диетични месни продукти”.

На семинара ще бъдат разгледани темите: “Месни продукти за рационално профилактично и диетично хранене”, “Месото като компонент на здравословното хранене”, “Физиологични аспекти на диетичното хранене”, “Технология за производство на диетични месни продукти с намалено съдържание на емулгаторни соли”, “Технология на диетични колбаси за хранене на хора с определени заболявания - желязодефицитни анемии, сърдечносъдови, стомашно-чревни и жлъчночернодробни болести”, “Технология за производство на диетични колбаси с оптимизиран аминокиселинен и мастнокиселинен състав”, “Производство на някои асортименти диетични варени малотрайни колбаси със специално предназначение”, “Технология на диетични колбаси с намалено съдържание на животински мазнини”, “Технология за производство на диетични колбаси за деца”. Лектори на семинара ще бъдат преподавателите от катедра “Технология на месото и рибата”: проф. Костадин Василев, доц. Стефан Драгоев, доц. Катя Вълкова и ас. Десислав Балев. Семинарът ще приключи с дегустация на избрани асортименти диетични колбаси.

Такса участие: за членове на АМБ - 120 лв; за нечленове - 150 лв (цените са без ДДС). Плащането може да се извърши в офиса на АМБ или по сметката на АМБ в Райфайзенбанк АД, клон Младост:
Банков код 15591550
Сметка 1066032715

За записване и допълнителна информация се обръщайте към инж. Павлина Лилова на тел. 02/ 971 26 71, 870 90 66.