Покана за участие в Пресконференция на АБТТА

    ОТНОСНО: Покана за участие в Пресконференция на АБТТА

    Уважаеми колеги,

    Управителният Съвет на Асоциация на Българските туроператори и Туристически Агенти има удоволствието да Ви покани на пресконференция , която АБТТА организира в рамките на Международна Туристическа Борса Ваканция и Спа 20 1 0 , Национален дворец на културата на 25.02.2010, от 14 . 00 -1 5 .00 ч . в зала № 8 , ниво 5.

    На пресконференцията на тема Отговорността на България за развитието на туризма в Европа. Президентство на ЕКТАА., АБТТА ще представи своята визия за подобряване качеството на българския туристически продукт с цел неговата пълноценна интеграция на Европейския туристически пазар.

    За участие в пресконференцията, посветена на предизвикателствата, пред които България се изправя с поемането от АБТТА на президентския пост на ЕКТАА – най-авторитетната Европейска туристическа организация, за периода м. май 2010 – м. май 2012 г. е поканен като гост лектор Майкъл де Блъст, Генерален Секретар на ЕКТАА

    Ще се радваме да Ви посрещнем също и на щанда на АБТТА, №2- 32 , ІІ етаж по време изложението , 25 – 273 февруари 2010 г.

    Управителен Съвет на АБТТА

 


22 февруари 2010 г.