БАИС ще проведе втория си обучителен семинар по наредба No 2 на МРРБ в град Пловдив

Българската асоциация за изолации в строителството (БАИС), със съдействието на Камарата на строителите в България – Областно представителство гр. Пловдив, ще проведе на 17 ноември 2009 г. в град Пловдиввтория от серия обучителни семинари по региони на тема: „Наредба №2 на МРРБ за проектиране, изпълнение, контрол и приемане на хидроизолации и хидроизолационни системи на сгради и съоръжения”. В семинара ще се включат служители и ръководители на фирми – членки на БАИС, както и проектанти, архитекти, експерти от фирми, упражняващи строителен надзор и консултантска дейност и общински компетентни лица, утвърждаващи проектите от област Пловдив.

Цялостен обзор върху Наредбата ще бъде направен от доц. д-р инж. Богомил Петров – заместник ректор на УАСГ. Лектори на семинара ще бъдат участници от БАИС в работната група на МРРБ, НИСИ и асоциацията, разработила нормативния документ.

Основните части от Наредбата ще бъдат представени от: инж. Кирил Маслев -„Подземни части на сгради и съоръжения”; „Скатни покриви на сгради и съоръжения” – инж. Йордан Николов, „Плоски покриви на сгради и съоръжения” – проф. д-р инж. Димитър Назърски и „ Приемане и контрол на качеството на изпълнението на хидроизолации и хидроизолационни системи на сгради и съоръжения” от инж. Цветан Германов.

Въз основа на действащата Наредба, Българската асоциация за изолации в строителството има намерение да подготви „Ръководство за проектиране, изпълнение, контрол и приемане на хидроизолации и хидроизолационни системи на сгради и съоръжения”.

Допълнителна информация за обучението и условията за участие може да бъде получена на: тел. : 02/963 10 71; 0886 386 192 и от сайта на асоциацията: www.bais -bg.com

 

 


22 октоммври 2009 г.