БАИС връчи ежегодните си награди на зрелостници от
Софийската гимнация по строителство, архитектура и геодезия „Христо Ботев”

     

    Българската асоциация за изолации в строителството (БАИС) връчи традиционните си награди на зрелостници от Софийската гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Христо Ботев”. За учебната 2008/2009 г. завършилите с оценка „Отличен” обучение по специалността „Изолации в строителството”, провеждано по Пилотен проект на БАИС за подготовка на изпълнителски кадри в СГСАГ „Христо Ботев”, са зрелостниците Диана Божилова, Екатерина Дерменджийска, Иван Шалев, Калоян Николов и Теодора Стратиева.

    На тържествена церемония, организирана от СГСАГ „Христо Ботев” и проведена на първи юли т.г. в аула „Максима” на Университета по архитектура, строителство и геодезия, инж. Цветан Германов – заместник председател на асоциацията поздрави участниците в тържественото връчване на дипломите за завършено средно образование и връчи ежегодните награди на БАИС. Две награди за отлично представяне по време на обучението и за постигнати високи крайни резултати бяха връчени и от преподавалият дисциплината „Изолации в строителството” през учебната 2008/2009 г. инж. Орлин Илиев – директор на фирма – член на БАИС.

    Удостоверения за завършено обучение по „Изолации в строителството” получиха общо 26 зрелостници от СГСАГ „Христо Ботев”.

     

    За допълнителна информация:
    Оксана Генадиева
    Главен секретар на БАИС
    Тел./факс: 02 /963 10 71
    Моб. тел.: 0886 37 22 36

 


1 юли 2009 г.