Общото събрание на БАИС прие стратегия за развитие на организация за периода 2008- 2013 г.

 

На 15 април т.г. Българската асоциация за изолации в строителството проведе своето годишно редовно Общо събрание. Членовете на асоциацията приеха годишната си Програма за дейност и Стратегия за развитие на асоциацията за периода 2008 – 2013 г. Приоритетни направления на дейност на БАИС ще бъдат: утвърждаването й като национална асоциация на фирми, работещи в производството, търговията и приложението на изолационни продукти и системи; устойчиво развитие на асоциацията, която се променя адекватно, в съответствие с обществените промени и потребности; разширяване на членския състав и укрепване на административния капацитет на асоциацията; предоставяне на по-широк кръг от услуги на нейните членове; участие в международни проекти в периода 2008-2013 г., както и международна дейност и членство в сродни организации в страната и чужбина.

В деня на Общото си събрание БАИС отбеляза и петата годишнина от учредяването си. На тържествен коктейл по този повод, в който участваха членове на асоциацията, партньори, представители на сродни организации и журналисти от медии, асоциацията получи почетна грамота от Българската търговско-промишлена палата, в която членува от създаването си. Тя беше връчена на председателя на УС на БАИС инж. Йордан Николов от зам.-председателя на БТПП Цветан Симеонов. БАИС е удостоена с почетната грамота по повод 5 години от създаването й, ползотворно членство в БТПП, за принос в дейността на Съвета на браншовите организации и утвърждаване на сектора в строителния бранш.

БАИС получи поздравления и от Научно-изследователския институт по строителство, ръководството на УАСГ, представили на партньорски организации и свои медийни партньори.

 

 


16 април 2008 г.