ХVIIІ Национална научно- практическа конференция с международно участие
“Качеството – за по-добър живот ’ 2007"
София, НДК зала 7
7 – 8 ноември 2007 г.

През 1989 г. по предложение на Европейската организация по качеството и други сродни организации, ООН обяви Световен ден на качеството, отбелязван ежегодно всеки втори четвъртък на месец ноември. По този повод в Европейските страни се провежда седмица на качеството, която всяка година има съответно послание към човечеството.

В България от 1990 г. също се отбелязва Световния ден на качеството с Национална конференция с международно участие.

Организираната от Сдружение “Клуб 9000” и Съюза на специалистите по качеството в България конференция е най-голямото събитие в Република България, посветено на качеството. В него участват около 300 ръководители и специалисти от науката и практиката. С нейното традиционно провеждане за 18-ти път в България ще се отбележи Световния ден на качеството (8 ноември) и Европейската седмица на качеството (5-11 ноември), която тази година се чества под мотото: “Качеството в Европа - Иновации и отговорност”. За повече информациянатуснете тук.

Организирането и провеждането на конференцията е в интерес на българския бизнес и на нея ще се даде отговор на въпроси касаещи фирмите за изискванията и практиките в Европейския съюз по проблемите на качеството.

 

Back   HOME

01 август 2007 г.