БЪЛГАРСКА ТЪРГОВСКО-ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА


Покана за участие в работна среща на тема: Модни тенденции пролет/лято 2007

Българският мобилен оператор vivatel и Националната камара за мода на Република България с подкрепата на GTZ, Федералното министерство за икономическо развитие и Съюза на немските дизайнери имат удоволствието да Ви поканят да участвате в серията работни срещи за подкрепа на българската модна индустрия. Събитието е съпроводено с мултимедийна презентация и целта му е да получите най-новата изпреварваща информация за модни тенденции, цветове, стайлинг, материи, силуети и детайли за детска, дамска и мъжка мода, една година напред за сезон пролет/лято 2007.

ПРОГРАМА НА СЪБИТИЕТО: 03 май 2006 /сряда/ от 09.00 до 16.30 часа

СОФИЯ, Световен търговски център БТПП, ул. “Искър” №9, зала “A”

ЛЕКТОР: г-жа МАРА МИХЕЛ – президент на Сдружението на немските дизайнери, със значителен световен опит в обмена на актуална информация за модни дизайнери, преподаватели по моден дизайн, моделиери, конструктори, мениджъри на текстилни и шивашки предприятия, собственици на бутици, трикотажни фабрики, търговци на мода и модни стоки, медии със страници за мода, модни журналисти, млади стилисти и дизайнери, ученици, студенти по моден дизайн и всички почитатели на модата.

ТАКСА ЗА УЧАСТИЕ: 50 лв. /петдесет лева/ без ДДС. Включва: обучение, материали, кафе паузи, закуски. Заплащането се осъществява по банков път в полза на Национална камара за мода-България на сметка: 107 647 25 63, банков код: 621 7 630 7, Булбанк АД – клон Пловдив.

* За всички членове на Националната камара за мода и техни служители, Медиен Моден Съвет, Национален съвет по моден дизайн и техни ученици и студенти, финалисти ІI и ІІI кръг на Националните конкурси за млади стилисти-дизайнери, абонати и клиенти на списание Студио Надин Стайл и BG fashion book, Б Т П П, Б С К, С С И, Б А Т Е К, членове и служители на Асоциацията на дружествата от леката промишленост, Браншова камара на шивашката промишленост, Браншови съюз на трикотажната промишленост, Браншови съюз на производителите на текстил и НТС-текстил, облекло и кожи, Б А П И О Т и др. браншови организации - 20% отстъпка! / ползва се срещу валидна членска карта/.

КРАЕН СРОК за заявяване на участие: 30 април 2006г.

Моля, изпратете Вашата попълнена регистрационната карта на E-mail адрес: camaramoda@abv.bg или на факс: 032/ 63 22 71 в централен офис Пловдив или на 02/943 38 40 в международен офис София. За допълнителна информация: тел: 032/ 62 09 29; 02/ 943 38 40; 0878 25 35 15. Лице за контакти: Франц Кадири-национален секретар.

17 април 2006 г.