БЪЛГАРСКА ТЪРГОВСКО-ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА


Проведе се Общо събрание на Национално сдружение на занаятчиите часовникари – Подем

На 9 април 2006 г. в сградата на Дома на научнотехническите съюзи се проведе Общо събрание на Национално сдружение на занаятчиите часовникари – Подем.

Сдружението е член на БТПП от 15 ноември 2004 г. и участва активно в Съвета на браншовите организации при БТПП с мнения и конструктивни предложения в обсъждания на различни нормативни актове и проблеми в икономическата среда.

На Общото събрание присъстваха г-жа Анастасия Мозер - лидер на БЗНС-народен съюз, г-н Иван Ковачев – председател на Съюза на занаятчийските сдружения в България, г-н Васил Тодоров – главен секретар на БТПП, директора на Националната професионална гимназия по прецизна техника и оптика “М.В.Ломоносов” с които НСЗЧ “Подем” е в договорни отношения от три години и приема ученици на производствени стажове два пъти годишно по специалността “Измервателна техника”.

В събранието взеха участие представители от регионалните структури на Сдружението от Добрич, Перник, Пазарджик, Плевен, Враца и Стара Загора.

На Общото събрание членовете на Националното сдружение на занаятчиите часовникари – Подем приеха Програма за работа на Сдружението.

За председател бе преизбран г-н Кирил Кацаров – досегашен председател на Националното сдружение на занаятчиите часовникари – Подем. 

12 април 2006 г.