БЪЛГАРСКА ТЪРГОВСКО-ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА


Втория Балкански форум по качеството "НАЙ-ДОБРИТЕ ПРАКТИКИ НА БАЛКАНИТЕ"

 17-18 март 2006 г., хотел Шератон, София

под патронажа на Министерство на икономиката и енергетиката

Организационният комитет Ви предлага възможността да участвате в заседанията и да станете част от това фундаментално събитие на Балканите. Каним Ви най-учтиво да попълните приложения Формуляр за регистрация и да го изпратите до организационния комитет.

Балканският форум по качеството цели привличане на вниманието към значението на качеството за повишаване на конкурентноспособността и удовлетвореност на потребителите. Като домакини на форума ние очакваме той да премине на високо ниво и въпросите по качеството, в неговото многообразие, да бъдат обсъдени най-задълбочено. Същевременно форумът е насочен към установяване на постоянни връзки между балканските страни и фирми, съсредоточили вниманието си върху въпросите на качеството, възможност за реализиране на съвместни програми и професионален обмен, с цел постигане на напредък и устойчивост.

 Балканският форум по качеството е най-голямата регионална конференция, посветена на качеството. Представители от политическите, академичните и бизнес – средите от всички балкански страни ще вземат участие в заседанията на форума и ще споделят своя опит, практики и постигнати резултати.

Списанието за качество „ECO-Q”- Гърция, като основен организатор на проведения Първи Балкански форум по качеството в Солун, с опита си в организиране на успешни конференции и в желанието си да съдейства за утвърждаване на Балканския форум по качеството като необходима и полезна традиция за балканските страни, организира, със съдействието на Сдружение „Клуб 9000” и Съюза на специалистите по качество в България, Държавната агенция по метрология и технически надзор и Българския институт по стандартизация и

27 февруари 2006 г.