bcci
Мобилни приложения на:
БТПП
БГ Баркод

Назад

Кандидатстването в Годишните награди за отговорен бизнес 2017 e до 31 януари


 • B2bmedia.bg: Кандидатстването в Годишните награди за отговорен бизнес 2017 e до 31 януари

  Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) приема номинациите онлайн София, 22 януари 2018 г. Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) съобщава, че кандидатстването в Годишните награди за отговорен бизнес 2017 – най-престижният национален конкурс за корпоративна социална отговорност, продължава до 31 януари.
  Подаването на кандидатури е безплатно и на уебсайта на Форума. В състезанието могат да се включат всички фирми, опериращи у нас, независимо от размер, сфера на дейност и дали са членове на БФБЛ или не. 
  „Призоваваме компаниите, които през 2017-а са отделили ресурс, за да осъществят инициативи с добавена стойност за обществото, да участват в настоящото издание на Наградите за отговорен бизнес. Конкурсът е отлична платформа за представяне на впечатляващите, иновативни и въздействащи инициативи, с които частният сектор подкрепя социални каузи като образование, здравеопазване, развитие на служителите, екология и много други. Вярваме, че добрите примери, идващи от ангажираните компании, дългосрочно подобряват обществената среда и заслужават гласност и признание”, коментира председателят на БФБЛ Ираван Хира.
  Годишните награди за отговорен бизнес на БФБЛ за 15-а поредна година ще отличат последователните усилия на социално ангажираните компании в категориите „Инвеститор в обществото“, „Инвеститор в знанието“, „Инвеститор в околната среда“, „Инвеститор в човешкия капитал“, „Маркетинг, свързан с кауза“ и „Най-добра социална политика на малко и средно предприятие“. Всички номинирани проекти се състезават и за специалната награда Еngage за принос на служителите към определена кауза или инициатива на компанията. 
  Финалистите в екологичната категория получават и правото да участват в Европейските бизнес награди за околна среда, на които БФБЛ е координатор за България. Кандидатурите ще бъдат оценени от авторитетно жури от признати специалисти от различни области, а победителите и финалистите ще бъдат обявени по време на традиционната гала церемония на 26 февруари 2018 г. в София. Тази година престижното събитие е включено в програмата на българското председателство на Съвета на ЕС. 
  Медийни партньори: Nova TV, Investor Media Group, Economy.bg, БТА, БНР, Vesti.bg, Dariknews.bg, сп. „Мениджър”, Manager News, твоят БИЗНЕС, Enterprise, BG Maps, БАПРА, NGOBG.info, dir.bg, b2b Mediaр, БТПП.

  Линк

Назад


WTCA

ICC

IOE

Euro
Chambres

ABC

BSEC BC

CEFTA

RCC

CEI