Начало
Мероприятия:





Тема: Интерактивно събитие WATIFY: Inspire to Transform

Дата: 02-05-2018

Организатор: WATIFY, EEN

Анотация:

Интерактивно и динамично събитие,  WATIFY: Inspire to Transform  e възможност за обмен на ноу-хау, съвместна работа по идеи и проекти, и създаване на ценни контакти с професионалисти, активни в сферата на технологиите и бизнес трансформацията.  Лидери в иновациите от цяла Европа ще се съберат, за да чуят супер истории за технологична трансформация на бизнеси от България и други европейски страни, да тестват идеи и да намерят решения на предизвикателства, и да отпразнуват връчването на наградата на WATIFY за Най-успешна технологична транформация на бизнес в Европа.

По време на конференцията ще имате шанса да изпитате модерни технологични продукти и решения и да участвате в WATIFY B2B Matchmaking, за да намерите потенциални партньори.  Прочетете повече за двустранните бизнес срещи WATIFY Matchmaking тук (на английски).

Регистрирайте се тук, за да запазите своето място на това интерактивно събитие безплатно! За повече информация и програма, моля посетете уебсайта на събитието. Крайният срок за регистрация е 20 април!

WATIFY: "Inspire to Transform" се организира с подкрепата на MOVE.BG и Enterprise Europe Network България. Събитието си партнира и с конференцията Smart Specialisation and Technology Transfer as Innovation Drivers for Regional Growth. Това събитие ще се проведе на 3 и 4 май и е организирано под егидата на българското председателство на Съвета на ЕС.

Като партньор на тази конференция WATIFY организира Technology showcase и story-telling уъркшоп с участието на успешни бизнес проекти от България и Европа, което ще демонстрират своите продукти и разкажат за своя път до успеха. Ако се интересувате и от това събитие, моля, регистрирайте се тук.

Очакваме с нетърпение да ви видим в София, готови да споделите вашите истории, идеи и екпертиза за технологичната трансформация в Европа.

WATIFY е кампания, финансирана от Програмата на Европейский Съюз за конкурентоспособност на предприятията и малките и средни предприятия (COSME) 2014-2020 и управлявана от Изпълнителната агенция за малки и средни предприятия (EASME) на Европейската комисия.

Информация
Програма
Регистрация