Начало
Мероприятия:





Тема: Изложение за натурални и органични храни, без изкуствени добавки и без био технологична обработка 2018

Дата: 16-05-2018

Организатор: Enterprise Europe Network към БТПП

Анотация:
 Изложението за Храни свободни от изкуствени добавки и без био технологична обработка „Free from Functional Food Expo” е единственото събитие в Европа посветено на търговия с храни без функционални съставки, което ще се проведе на 16-17 май в Стокхолм, Швеция.

Като част от изложението, Enterprise Europe Network Ви приветства да участвате в провеждането на B2B срещи, което ще са организирани успоредно с изложението. Това е събитие за бизнес срещи лице в лице между купувачи, дистрибутори и производители. Регистрирайте се днес и намерете потенциален бизнес партньор!

Защо да участвате в B2B събитието?

 Това B2B събитие ще ви помогне да намерите международни бизнес партньори, както и сътрудници в сферата на научни изследвания или технологично сътрудничество, чрез предварително уговорени B2B срещи по време на изложението.

Участието в сесиите е безплатно като пътуванията и нощувките са за Ваша сметка. В срещите ще участват над 57 участници от различни международни организации, които предлагат повече от 100 възможности като продукти и услуги.

Повече информация за програмата на B2B сесиите можете да намерите тук: https://free-from-functional-food-matchmaking-2018.b2match.io/page-4081

Регистрация е вече отворена за B2B събитието, като тя може да бъде направена до 1 Май 2018. За вносители и купувачи регистрацията ще бъде отворена на 12 Март до 4 Май, а за доставчици ще бъде отворена от 20 Април до 4 Май. В рамките на тези две седмици доставчици от целия свят ще могат да си уговорят срещи с купувачи.  Графика на Вашите лични срещи по време на изложението ще получите по имейл.

Можете да регистрирате фирмата си за участие в  B2B срещите като кликнете върху линка по-долу и отправете Вашата заявка: https://free-from-functional-food-matchmaking-2018.b2match.io/signup

Моля да обърнете внимание, че B2B сесиите са безплатни за участие, но при неявяване на вече уговорена среща ще подлежите на глоба от 55 евро. Enterprise Europe Network Ви съветва участниците в B2B срещите да се регистрирате безплатно и за изложението предварително. При Ако решите да участвате в изложението по време на неговото провеждане ще трябва да закупите билети на място.

Обявление за изложението Free from Functional Food Expo можете да намерите тук.

За въпроси, помощ при регистрация или необходимост от допълнителна информация, моля, свържете се с:

Европейски иновационен и информационен център – Enterprise Europe Network
Българска търговско-промишлена палата
Тел: +359 2/ 8117 505/515/525
Е-mail: een@bcci.bg
http://www.bcci.bg/ 

Информация
Програма
Регистрация