Начало
Мероприятия:





Тема: Балкански базар в Индия 2018, 26- 29 октомври 2018

Дата: 28-09-2018

Организатор: БИБА, БТПП

Анотация:
 

Българската търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви информира, че изложението „ Балкан Базар“  ще се проведе в периода 26 – 29 октомври в гр. Чандигар, Индия.

 

Очаква се участието на около 100 фирми от балканските страни в секторите: храни и напитки, замразена и преработена храна, свежи и био продукти, млечни продукти, хляб и хлебни изделия, вино, потребителски стоки и козметика, турзиъм, цветарство и ръчно изработени стоки.

 

Събитието ще се проведе в Parade Ground, Sector 17, Чандигар, Индия по време на едно от най-посещаваните изложения и активен период - Индийската нова година

 

Икономиката на Индия е седмата по големина в света по номинален БВП и третата по покупателна способност, което прави индийският пазар добра възможност за реализация на редица стоки. Населението на Индия наброява над 1,3 млрд. жители, а гр. Чандигар, който е столица на двата северни щата Хариана и Пенджаб има над 1 млн. население.

 

Участието в „Балкан Базар“ ще предостави на българските компании и фирми от Балканските страни уникална възможност да достигнат до индийските потребители, да установят контакти с индийски партньори и да опознаят индийския пазар.

 

Ще бъдат договорени преференциални цени на самолетни билети за участниците, транспортиране на стоката с контейнерен превоз, гарантирана реализация на стоките по време на изложението.

 

Условията за участие в изложението: цената на стандартния щанд е $ 1350, но се предвиждат различни отстъпки, в зависимост от периодите на плащания. Ако участникът плати 20% от цената преди 25 април 2018, компанията ще има отстъпка от 15% и може да плати останалото на три равни месечни вноски от май до юли.

 

За повече информация, заинтересованите фирми могат да се свързват с БИБА, e-mail: info@balkan-indian.com или с БТПП, дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“, тел.: 02 8117 494, 8117 489, e-mail: m.markova@bcci.bg.

 
Информация
Програма
Регистрация