Начало
Мероприятия:

Тема: Представяне на проект е-MEDIATION 15.11.2017

Дата: 15-11-2017

Организатор: БТПП, Фондация Право и Интернет

Анотация:
 

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

 

Българската търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви информира, че на 15 ноември 2017 г. ще се проведе представяне на проект e-MEDIATION - Насърчаване прилагането на информационните и комуникационните технологии при разрешаването на международни спорове. Събитието е в рамките на Дните на медиацията в България, организирани от Центърът за спогодби и медиация към Софийски градски съд и Софийски районен съд.

 

В тази връзка, Ви каним на събитие, подготвено с цел засилване на обществения интерес към медиацията като извънсъдебен начин за разрешаване на спорове, което ще се състои на 15.11.2017 г. от 10.00ч. в заседателната зала на Съдебната палата, ет. 1, София, бул. Витоша 2.

 

Проектът e-MEDIATION обединява усилията на три български организации под ръководството на Фондация „Право и Интернет“ към по-широкото прилагане на Директива 2008/52/ЕО чрез разработването на сигурно решение на информационните технологии за онлайн медиация в контекста на международни спорове, както и насърчаването на медиационна култура в българското общество.

 

В присъствието на представители на съдебната система, съдии, адвокати, медиатори, предприемачи, академични среди и медии ще бъдат обсъдени актуални теми, свързани с развитието на медиацията в България.

 

Моля потвърдете своето присъствие на тел.: 02 8117 494 или e-mail: m.markova@bcci.bg до 13 ноември 2017 г.

Информация
Програма
Регистрация