Начало
Мероприятия:

Тема: Българо-руски инвестиционен форум

Дата: 19-10-2017

Организатор: БТПП, БРТПП, ТПП РФ

Анотация:
 

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Българската търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви информира, че ще бъде домакин  на Българо-Руски инвестиционен форум, който ще се проведе на 19 октомври 2017г. в БТПП, зала А и Б, София, ул. „Искър“. Форумът се организира съвместно с Българо-руската търговско-промишлена палата /БРТПП/ и Търговско - промишлената палата на Руската Федерация /ТПП РФ/.  Целта на Форума е да представи инвестиционните възможности и бизнес-климата в България и Русия и да осигури платформа за установяване на контакти между заинтересованите руски и български компании. 

 

Участниците от Русия включват: бизнес делегация, подготвена от ТПП РФ с представители на Международната банка за икономическо сътрудничество, руски региони, регионални ТПП и компании, които работят в областите:

-            Производство на оборудване за сектора нефт и газ, в т.ч. парогенераторни установки;

-            Производство на селскостопански ремаркета;  

-            Производство на торове за селското стопанство;

-            Архитектура и строителство;

-            Лека промишленост - производство на конфекция;

-            Туризъм. 

 

Участие във форума можете да потвърдите изпращайки попълнена регистрационна форма на  електронен адрес: office@brcci.net.

 

Крайният срок за изпращане на заявките за участие е удължен до 17 октомври 2017г.  

 

Условията за участие са както следва:

 

Таксата участие във Форума е в размер 100 лева без  ДДС. Таксата включва материали и кетъринг. Членове на БТПП и БРТПП не заплащат такса участие за форума на 19.10. Можете да проверите членството си в БТПП тук.

 

Участниците, регистрирали се и платили преди 16 октомври 2017, заплащат такса участие, редуцирана с 20%.  Отстъпките са с натрупване.

 

Разпространение на рекламни материали на участниците в рамките на форума и семинара – 200 лева  без ДДС

 

За повече информация: БТПП, дирекция Международно сътрудничество и международни организации, тел.: 02 8117 489, 02 8117 497.

Информация
Програма
Регистрация