Начало
Мероприятия:

Тема: Техническа конференция "Индустрия 4.0"

Дата: 13-10-2017

Организатор: БТПП, SECO

Анотация:
 

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

 

Българската търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви информира, че организира първата по рода си техническа конференция с международно участие на тема „Индустрия 4.0“, която ще се проведе в периода 18-19 октомври 2017 г. в хотел „Рила“, Боровец. Основни партньори на мероприятието са шведската фирма за металообработка „SECO” и "TLL Media".

Конференцията ще се фокусира върху Индустрия 4.0 и тенденденциите в развитието на автоматизацията и обмена на данни при технологиите на производство, новите пазарни тенденции при машинните масла, съвместимост с европейските регламенти, умно производство и др.

Участниците ще могат да се срещнат с партньори и водещи фирми от Европа в сектор машиностроене.

Желаещите за участие следва да изпратят попълнена приложената регистрационна форма на e-mail: m.markova@bcci.bg и gregor.potocnik@secotools.com . Участието в мероприятието се заплаща. В приложение ще откриете пакетни цени. Възможност за отстъпки - 30 % намаление от таксата за участие. Краен срок за регистрация – 13.10.2017 г.

При допълнителни въпроси, моля свързвайте се с дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“  на тел. 02 8117 494, 8117 489.

С уважение,

 

ЦВЕТАН СИМЕОНОВ

Председател на УС на БТПП
Информация
Програма
Регистрация