Начало
Мероприятия:





Тема: Курс "ПРАВО ЗА МЕНИДЖЪРИ"

Дата: 15-09-2017

Организатор: БТПП - Център за фирмено обслужване

Анотация:

Българската търговско-промишлена палата – Център за фирмено обслужване има удоволствието да Ви покани на организирания съвместно с Лега Консултинг практически курс: “ПРАВО ЗА МЕНИДЖЪРИ”.

Курсът ще се проведе на 13, 20 и 27 октомври 2017 г. /петък/ в сградата на БТПП, ул. „Искър” 9, зала Б.

Тематиката на курса включва търговско право, договорно право, трудовоправни отношения, конкурентно право, данъчно право и данъчен мениджмънт, решаване на спорове с клиенти, служители и доставчици. Подробна програма на темите по дни можете да видите тук.

Лектор на курса е ПАВЕЛ Н. ЦАНЕВ, LL. M. - Управляващ съдружник в Правна кантора „ЛЕГА КОНСУЛТИНГ“, представяне за него можете да прочетете тук.

В програмата на семинара е заложено решаването на множество казуси, провеждането на дискусии и отговаряне на конкретните, поставени от участниците въпроси. Ако имате конкретен въпрос, който бихте искали да зададете, може да го изпратите предварително на е-мейла.

Заинтересованите могат да заявят своето участие в срок до 9 октомври 2017 г. като изпратят попълнена регистрационна форма на e-мейл: bcci.centre@bcci.bg. Таксата за участие е 288.00 лв. /вкл. ДДС/ за 1 представител за трите дни. В таксата са включени материали за курса, кафе-паузи. Начини за плащане: в брой в касата на БТПП или с банков превод по сметката на БТПП-ЦПОПКФО в Уникредит Булбанк, IBAN BG05 UNCR 7630 1015 226303, BIC UNCRBGSF.

За повече информация – Център за фирмено обслужване, телефон 02/ 8117 477 (~479, ~428) и е-мейл bcci.centre@bcci.bg.

Информация
Програма
Регистрация