Начало
Мероприятия:

Тема: Курс: ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ ЗА ИЗПЪЛНИТЕЛИ

Дата: 06-06-2017

Организатор: БТПП - Център за фирмено обслужване

Анотация:

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

Българската търговско-промишлена палата – Център за фирмено обслужване има удоволствието да Ви покани на организирия съвместно с Лега Консултинг практически курс: “ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ ЗА ИЗПЪЛНИТЕЛИ”.

Курсът ще се проведе на 6 юни т.г. в сградата на БТПП, ул. „Искър” 9, зала Б.

Семинарът е практически ориентиран, като е обогатен със значителен брой примери от практиката на лектора, решаване на казуси и провеждане на практически упражнения.

Предназначен е за изпълнителите на обществени поръчки, както такива участващи активно в процедурите за възлагане на обществени поръчки, така и за фирми без опит в сектора.

Участието в семинара способства за по-доброто познаване на процедурите за възлагане на обществени поръчки, минимизиране на рисковете при участие в процедурите и придобиването на по-голяма ефективност за печелене и успешно изпълнение на договорите за обществени поръчки.

Лектор на курса е ПАВЕЛ Н. ЦАНЕВ, LL. M. - Управляващ съдружник в Правна кантора „ЛЕГА КОНСУЛТИНГ“, представяне за него можете за прочетете тук.

Пълна програма на курса: тук.

Заинтересованите могат да заявят своето участие в срок до 31 май 2017 г. като изпратят попълнена регистрационна форма на e-мейл: bcci.centre@bcci.bg. Таксата за участие е 216.00 лв. с вкл. ДДС. В таксата са включени материали за курса, кафе-паузи и обяд. Начини за плащане: в брой в касата на БТПП или с банков превод по сметката на БТПП-ЦПОПКФО в Уникредит Булбанк, IBAN BG05 UNCR 7630 1015 226303, BIC UNCRBGSF.

За повече информация – Център за фирмено обслужване телефон 02/ 8117 477 (~479, ~428) и е-мейл bcci.centre@bcci.bg.

Информация
Програма
Регистрация