Начало
Мероприятия:

Тема: Обучителен семинар "Ползи от електронните разплащания за малките и средни предприятия в България"

Дата: 19-06-2017

Организатор: Mastercard, БТПП

Анотация:
 

Българската търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви информира, че съвместно с Mastercard организират обучителни семинари, насочени към предоставяне на информация свързана с използването на всички предимства на електронните разплащания, не само от гражданите, а и от фирмите и най-вече от малките и средни предприятия в България. Предвижда се и участие на банкови представители, които да дадат информация за условията и стимулите, които предлагат за картодържателите.

През 2017 г. са предвидени два обучителни семинара:

Първият - в град София на 19.06.2017 г. от 9,30 ч. в сградата на БТПП.

Вторият - в гр. Бургас, след летния сезон.

Целта е българските търговци да имат  възможността да се запознаят с предлаганите на българския пазар оферти и продукти, специално разработени за техните потребности и да получат експертен съвет от представителите на Мastercard

Семинарите са насочени към малки и средни търговци работещи в секторите HORECA, фризьорство и козметика, търговия с хранителни и бързооборотни стоки.  Лектор на събитието ще бъде г-жа Ваня Манова, мениджър на Mastercard за България и Македония.

Тези, които проявяват интерес за участие в семинара, могат да изпратят своите координати на e-mail: secretariat@bcci.bg , за да бъдат поканени и включени приоритетно. Програмата на събитията ще бъде обявявана месец по-рано на Интернет страницата на БТПП. Местата са ограничени.
Информация
Програма
Регистрация