Начало
Мероприятия:





Тема: Търговско използване на постиженията на техническото и художественото творчество. Законодателна рамка

Дата: 21-12-2016

Организатор: EEN към БТПП

Анотация:
Enterprise Europe Network към Българската търговско-промишлена палата организира обучение на тема: „Търговско използване на постиженията на техническото и художественото творчество. Законодателна рамка“.

Редът за сключване и изпълнение на договорите, които имат за обекти различните постижения на човешкото творчество е тема, която не се засяга често, но тя е важна за доброто функциониране на бизнеса. С цел да се направи обзор на най-важната информация, когато става въпрос за търговско използване и техническо и художествено творчество, ще  бъдат разгледани специфичните особености на договорите в областта на интелектуалната собственост и по какво, именно, те се различават от общото договорно право.

В частта „Законодателна рамка“ ще бъдат представени не само задълженията за фирмите, но и добрите практики за успешен бизнес във връзка с използване на обектите на интелектуална собственост.

Обучението ще се проведе на 21.12.2016г. (сряда) в Студентски град, ул. „Проф. Г. Брадистилов“ № 6, от 10.00 ч и е безплатно.

Добрата стратегия за осъществяване на обектите на интелектуално творчество винаги води до развитие на успешен бизнес и реализиране на печалба!

Местата са ограничени. Регистрацията е възможна до 20.12.2016г.

За допълнителна информация:

Европейски иновационен и информационен център

Т: 02/8117 505, 515, 525

Е: een@bcci.bg

Информация
Програма
Регистрация