Начало
Мероприятия:





Тема: КОНФЕРЕНЦИЯ НА ТЕМА „ОБРАЗОВАНИЕ И БИЗНЕС: ДА УСПЕЕМ ЗАЕДНО!”

Дата: 28-09-2016

Организатор: ЕЕN към БТПП

Анотация:
Enterprise Europe Network към БТПП и европейските информационни мрежи в България организират конференция на тема „ОБРАЗОВАНИЕ И БИЗНЕС: ДА УСПЕЕМ ЗАЕДНО!”, която ще се проведе на 28 септември 2016 г. (сряда) от 9:30 ч. в зала Арена на хотел „Арена ди Сердика“, гр. София.

Форумът има за цел да предостави платформа за обсъждане на предизвикателствата пред образователната система и бизнеса в България, свързани с подготовката на мотивирани млади професионалисти. Присъстващите ще имат възможността да се запознаят с актуалните промени и тенденции в образователната система, професионалното дуално обучение и нагласите на младите за учене и работа.    
Представени ще бъдат добри практики за старт в кариерното развитие и допълнителна квалификация.

Участници в работните панелите ще бъдат: г-н Огнян Златев, ръководител на Представителството на Европейската комисия в България; г-н Йолиан Иванов, изпълнителен директор на „София Тех Парк“; инж. Александър Чобанов, директор човешки ресурси на „Асарел-Медет“АД; г-жа Маргарита Гатева, експерт в министерството на образованието и науката, както и други представители на образователните институции и бизнеса, които инвестират в професионалната реализация на младите хора в България.
         
Участието е само с предварителна регистрация. Местата са ограничени! За да заявите Вашия интерес, моля свържете се с:

Европейски иновационен и информационен център към БТПП
Имейл: een@bcci.bg
Teл: +359 2 8117 515
Информация
Програма
Регистрация