Начало
Мероприятия:





Тема: Четвърто издание на Европейския парламент на предприятията - 13 октомври 2016 г.

Дата: 13-10-2016

Организатор: БТПП, МСМО

Анотация:


УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

 

Българската търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви информира, че ЕВРОПАЛАТИ и Европейският парламент организират съвместно Четвъртото издание на Европейския парламент на предприятията /ЕПП/, което ще се проведе на 13 октомври 2016 г. в Пленарната зала на Европейския Парламент в Брюксел. Тази година събитието ще премине под надслова „Бизнесът се нуждае от Европа и Европа се нуждае от бизнеса“.

 

Събитието се организира на всеки две години и дава възможност на бизнес обществото да  участва в европейски дебат по актуални и жизненоважни за бизнеса теми, както и да контактува пряко с представителите на Европейските институции. Целта на ЕПП е да се постигне по-добро разбиране от страна на европейските законодатели на нуждите, притесненията и предизвикателствата, с които ежедневно се срещат предприемачите. Над 750 представители на бизнеса от 45 страни от Европа имат възможността да бъдат членове на Европейския парламент за един ден, като Българската търговско-промишлена палата участва в ЕПП и ще изпрати 17 представители на бизнеса.

 

Основните темите на ЕПП тази година са търговия, единен пазар, кръгова икономика и умения. Целта на тази дискусия е да се подпомогне определянето на ключовите за бизнеса аспекти по отношение на новото европейско законодателство. Тази година поканени да участват в най-голямото европейско събитие, посветено на икономическата демокрация, са Мартин Шулц, председател на ЕП, Доналд Туск, президент на Европейския съвет, Жан-Клод Юнкер, председател на Европейската комисия, и Иван Корчок, министър по въпросите на словашкото председателство на Съвета на Европейския съюз.

 

Във връзка с това, отправяме покана към Вас за участие в четвъртото издание на Европейския парламент на предприятията. Вярваме, че от позицията на своя сектор и бизнес можете да споделите опит и да направите полезни предложения за подобряване икономическата среда и бизнес сътрудничество в ЕС.

 

Регистрацията се осъществява чрез попълване и изпращане на приложената формана e-mail:m.markova@bcci.bg и заплащане на такса 1535 евро, която включва самолетен билет София – Брюксел – София, две нощувки в 4 звезден хотел, вечеря, вътрешен транспорт, застраховка, такса участие и организационни разходи. Краен срок за регистрация и заплащане на такса участие - 16 септември 2016 г. /петък/.

 

с банков превод

УНИКРЕДИТ БУЛБАНК

BIC код: UNCRBGSF

или

в брой

на касата на БТПП,

ул. Искър 9, София.

 

IBAN: BG97 UNCR 7630 1200 3081 16 – сметка в евро

IBAN: BG25 UNCR 7630 1000 3081 19- сметка в лева

 

При реализирането на икономии от пътуването, сумите ще бъдат възстановени на участниците. При последващ отказ за участие в делегацията, в срок до 18 септември 2016г., БТПП възстановява 75 % от извършеното плащане, поради вече направени резвервации. След изтичане на горепосоченият срок, при отказ от пътуване,сумата не се възстановява.

 

За допълнителна информация, може да се обръщате към: Дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ на БТПП по електронна поща на m.markova@bcci.bg или на телефон 02 8117 494, ~421.

 

Приложение: критерии за участие, проекто – програма и регистрационна форма

 

С уважение,

 

 

ЦВЕТАН СИМЕОНОВ

Председател на УС на БТПП

Информация
Програма
Регистрация