Начало
Мероприятия:





Тема: Покана за участие в семинар: ОТ ИДЕЯТА ДО ИНОВАЦИЯТА – START UP: ФИНАНСИРАНЕ НА ПРОЕКТИ ЗА РАЗРАБОТВАНЕ НА ИНОВАЦИИ ОТ СТАРТИРАЩИ ПРЕДПРИЯТИЯ

Дата: 25-02-2016

Организатор: Дирекция "Европейска интеграция и проекти", БТПП

Анотация:
Българската търговско-промишлена палата организира семинар на тема: „ОТ ИДЕЯТА ДО ИНОВАЦИЯТА – START UP: ФИНАНСИРАНЕ НА ПРОЕКТИ ЗА РАЗРАБОТВАНЕ НА ИНОВАЦИИ ОТ СТАРТИРАЩИ ПРЕДПРИЯТИЯ -  ВЪЗМОЖНОСТИ И ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА“ на 25 февруари от 9:30 часа в сградата на БТПП, зала А.

Семинарът ще запознае участниците с възможностите за финансиране на проекти по грантова схема BG16RFOP002 - 1.002  „Подкрепа за разработване на иновации от стартиращи предприятия“ по ОП „Иновации и конкурентоспособност“ 2014 - 2020.

По време на семинара ще бъде подробно разгледан пакетът от документи, необходим при подготовката, кандидатстването и управлението на проекти по процедурата, а именно – наръчник за кандидатстване, бюджет, апликационна форма и система за оценяване на проектните предложения. Ще бъдат обсъдени най-често срещаните трудности и предизвикателства пред бенефициентите при кандидатстване и изпълнението на проектите.



Целта на семинара е повишаване капацитета на кандидатстващите организации при разработването на проектни предложения в областта на иновациите и подобряване на уменията им за тяхното управляние.





Лектор на обучението ще бъде Светлана Маринова - управител на консултантско дружество "Алмарекс" ЕООД.



Таксата за участие е 70 лв. (без ДДС). В цената се включва: кафе пауза, кетъринг, сертификат за участие и лекционни материали.



Кратка анотация за семинара, можете да намерите ТУК.



Краен срок за регистрация: 23 февруари 2016 г. или до изчерпване на местата! Местата са ограничени!



За повече информация, моля не се колебайте да се свържете с: дирекция "Европейска интеграция и проекти", тел. 02/ 8117 431 или на e - mail: projects4@bcci.bg 



Информация
Програма
Регистрация