Начало
Мероприятия:





Тема: Българо-кипърски бизнес форум, 23.02.2016

Дата: 23-02-2016

Организатор: БТПП, ТПП на Кипър

Анотация:
Българската търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви информира за предстоящ бизнес форум България – Кипър, който ще се проведе на 23 февруари 2016 г. /вторник/ в гр. София, ул. Искър 9, етаж 1.
Събитието ще бъде открито с участието на Н.Пр. Росен Плевнелиев, президент на Република България и Н.Пр. Никос Анастасиадес, президент на Република Кипър, който ще бъде в нашата страна на официално посещение. Форумът се организира съвместно от Българската търговско-промишлена палата и Кипърската търговско-промишлена палата.
Компаниите от Кипър, които ще присъстват на събитието и желаят срещи с подходящи български партньори работят в следните области: консултантски, счетоводни, данъчни, правни и финансови услуги, недвижими имоти, архитектура, строителство, инвестиции, туризъм, транспорт, авиотранспорт, търговия, фармацевтична промишленост и др.
Кипърските фирми имат интерес към: участия в търгове, проекти, концесии, учредяване на смесени фирми за производство, за работа на ишлеме, за трансфер на ноу-хау или авторски права, за излизане на пазар на трети страни.
Отправяме покана за участие във форума и бизнес срещите, като молим желаещите да изпратят попълнена регистрационна карта на e-mail: G.Dimitrova@bcci.bgдо 19 февруари 2016 г. /петък/. Участието в събитието е безплатно. Работни езици: английски и български език.
Информация
Програма
Регистрация