Начало
Мероприятия:





Тема: Нови бизнес възможности и канали за продажба в България и чужбина

Дата: 01-12-2015

Организатор: EEN към БТПП

Анотация:

Enterprise Europe Network към Българската търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви покани за участие в обучение на тема Нови бизнес възможности и канали за продажба в България и чужбина, което ще се проведе на 01.12.2015 г. в зала А на БТПП, ул. Искър 9, от 9.30 часа.

По време на семинара ще получите информация относно:

  • Ефективни методи на търсене на търговски представители
  • Предимства на директните контакти и партньорства
  • Актуални обществени поръчки
  • Възможности, предоставяни по линия на корпоративните търгове
  • Платформи за търговия на едро и сайтове за регистрация на производители
  • Платформи за наемане на специалисти за почасова работа

Целта на обучението е да Ви запознае с управлението на големи количества информация (big data) и как то може да спомогне за осигуряване на нови бизнес възможности; източници на финансиране; възможности за реализиране на Вашите стоки и услуги, за достигане до нови пазари и клиенти и увеличаване обема на продажбите.

За кого ще бъде полезно обучението?

Събитието е насочено към мениджъри продажби, търговски представители, дистрибутори, търговски агенти и всички фирми, които желаят да развиват своя бизнес и да разпространяват своите стоки и услуги в страната и чужбина.

Събитието ще се проведе на 01.12.2015 г. от 9:30 ч., в сградата на БТПП - ул. Искър 9, ет. 1, зала А.

Промоционална такса за участие: 35лв (без ДДС). В цената са включени презентации от семинара и кафе пауза.

Краен срок за регистрация: 27 ноември 2015г. или до изчерпване на местата. Местата са ограничени! 

За регистрация в събитието, моля използвайте електронната форма през панел Регистрация

Лектори:
Николай Ангов е завършил Техническия университет в София със специалност "Индустриално инженерство". По време на професионалния си опит е работил в Българска агенция за инвестиции (БАИ) към Министерството на икономиката и енергетиката. Г-н Ангов притежава опит в консултирането на бизнеса относно възможностите за финансиране на начинания чрез фонда за рисков капитал JEREMIE, както и възможностите за банково финансиране чрез нисколихвени кредити. Николай Ангов е основател на центъра Business Booster: Център за предприемачество и иновации в Технически университет (ТУ) София, който цели да запознае младите инженери и предприемачи с последните икономически тенденции на световно ниво, както и да подпомогне младите изследователи в реализирането на техните бизнес идеи чрез придобиването на конкретни предприемачески умения. Г-н Ангов е и съосновател на InnoLED, инициатива, насочена към пазарни проучвания и проектиране и разработване на продукти.

Мартин Цанов е завършил магистратура в London School of Economics, Англия и бакалавър в Whittier College, САЩ. Работил е като експерт пазарни проучвания за бутикова инвестиционна банка Лондон, след което има близо три години стаж като анализатор в Центъра за изследване на демокрацията и др. В момента като съосновател на Bizportal ръководи информационните и консултантските услуги на компанията. Г-н Цанов отговаря за пазарните проучвания и докладите за пазарна приложимост, ежемесечни отчети за обществени поръчки и европейски проекти, както и за онлайн платформата на Бизпортал за корпоративни търгове.

За допълнителна информация:

Европейски иновационен и информационен център

тел: 02/8117 525, 505, 515

een@bcci.bg

 

Информация
Програма
Регистрация