Начало
Мероприятия:





Тема: Нови възможности за реализация на продукти в и извън България

Дата: 15-04-2015

Организатор: ЕИИЦ

Анотация:
Кои са основните канали за продажби, от които можете да се възползвате, за да намерите най- подходящите партньори или подизпълнители?

Интересувате се от различните онлайн възможности, за разработване на нови търговски канали?


Искате да разберете кое отличава платформи като AliBaba от конкурентните еквиваленти на пазара?


Българската търговско-промишлена палата организира за първи път промоционално обучение на тема „Нови възможности за реализация на продукти в и извън България“, който ще се проведе на 15 април 2015г. в зала А на БТПП, ул. Искър 9, от 9.30.

Обучението е фокусирано върху алтернативите на търсенето на български или международни клиенти чрез използването на нови канали за продажби на Вашите продукти.

Семинарът се организира за първи път и ще Ви предостави следните възможности:

  • Ефективни методи но търсене на търговски представители
  • Предимствата на директните контакти и партньорства
  • Информация за обществени поръчки
  • Възможности, предоставяни по линия на корпоративните търгове
  • Платформи за търговия на едро и сайтове за регистрация на производители
  • Платформи за наемане на специалисти за почасова работа

За кого е предназначено събитието?

Събитието е насочено към мениджъри продажби, търговски представители, дистрибутори, търговски агенти и всички фирми, които желаят да разширят каналите си на реализация.

Програма на събитието тук

Лектори:
Николай Ангов е завършил Техническия университет в София със специалност "Индустриално инженерство". По време на професионалния си опит е работил в Българска агенция за инвестиции (БАИ) към Министерството на икономиката и енергетиката. Г-н Ангов притежава опит в консултирането на бизнеса относно възможностите за финансиране на начинания чрез фонда за рисков капитал JEREMIE, както и възможностите за банково финансиране чрез нисколихвени кредити. Николай Ангов е основател на центъра Business Booster: Център за предприемачество и иновации в Технически университет (ТУ) София, който цели да запознае младите инженери и предприемачи с последните икономически тенденции на световно ниво, както и да подпомогне младите изследователи в реализирането на техните бизнес идеи чрез придобиването на конкретни предприемачески умения. Г-н Ангов е и съосновател на InnoLED, инициатива, насочена към пазарни проучвания и проектиране и разработване на продукти.

Мартин Цанов е завършил магистратура в London School of Economics, Англия и бакалавър в Whittier College, САЩ. Работил е като експерт пазарни проучвания за бутикова инвестиционна банка Лондон, след което има близо три години стаж като анализатор в Центъра за изследване на демокрацията и др. В момента като съосновател на Bizportal ръководи информационните и консултантските услуги на компанията. Г-н Цанов отговаря за пазарните проучвания и докладите за пазарна приложимост, ежемесечни отчети за обществени поръчки и европейски проекти, както и за онлайн платформата на Бизпортал за корпоративни търгове.

 

Информация
Програма
Регистрация