Начало
Мероприятия:





Тема: Презентация на Третата Международна конференция и панаир за вътрешна сигурност HLS Israel 2014

Дата: 22-10-2014

Организатор: Посолство на Държавата Израел, БТПП

Анотация:
Българската търговско–промишлена палата и Посолството на Държавата Израел в София най-учтиво Ви канят на
презентация на Третата Международна конференция и изложение за вътрешна сигурност -
“The
3rdInternationalHomelandSecurityConference , която ще се проведе в периода 9-12 ноември 2014 г. в Тел Авив, Израел.
 
Целта на презентацията е да бъде представена директна и цялостна информация относно едно от най-значимите и големите събития, които се организират в Израел през месец ноември т.г. Срещата ще даде възможност на всички заинтересовани представители на институции, фирми и организации да обсъдят самия формат на международното събитие, както и участието в него.
 
Международната конференция и панаир в Израел се провеждат за трети път и ще включват семинари и панелни дискусии, представяне на най-добрите и доказани технологии следващо поколение и системи в индустрията на сигурността. Събитията предоставят възможност за срещи с колеги и потенциални партньори чрез формални и неформални срещи. Участие в конференцията и панаира ще вземат водещи международни експерти, ръководители и представители в областта на кибер сигурността; защитата на инфраструктурни обекти, включително петролни и газови добивни и преносни мрежи; подготовката и управлението на бедствени ситуации; градската сигурност; антитерористичната дейност и др.
 
Презентацията ще се състои на 22.10.2014 г., сряда, от 14.30 ч. в сградата на БТПП в гр. София с адрес: ул. Искър 9, етаж 1, зала A.

Програма
Регистрационна карта
Информация
Програма
Регистрация