Начало
Мероприятия:





Тема: Двустранни срещи между Сдружението на балканските индустриалци и бизнесмени BALKANSIAD и български фирми

Дата: 05-09-2014

Организатор: МСМО, Търговска секция към Посолството на Турция

Анотация:
Българската търговско-промишлена палата, съвместно с Търговската служба към посолството на Република Турция в София , имат удоволствието да Ви поканят на двустранни бизнес срещи между Сдружението на балканските индустриалци и бизнесмени BALKANSIAD и български фирми, които ще се проведат на 05 септември 2014 (петък) от 15:00 часа в сградата на БТПП, ет.1, зала А ,ул. „Искър” № 9, гр. София.
Събитието се организира с цел да се проведат двустранни срещи между турските и българските фирми, които да допринесат за създаването на нови и утвърждаване на съществуващите контакти между бизнеса от двете страни.
Бизнес делегацията от Сдружението на балканските индустриалци и бизнесмени BALKANSIAD се състои от 38 представители на бизнеса в следните сектори: строителство, хранително-вкусова промишленост, текстил, туризъм, автомобилна промишленост, финанси и банково дело, здравеопазване, образование.
Фирмите, които имат желание за участие, следва да изпратят попълнена регистрационна карта до 3 септември 2014 /сряда/  на email:m.markova@bcci.bg.
Участието в срещите е безплатно. Работни езици: български и турски език.
За допълнителна информация: дирекция ”Международно сътрудничество и международни организации”: тел. 02811 74 94, 8117 489.
 
С уважение,
 
 
ЦВЕТАН СИМЕОНОВ
Председател
Информация
Програма
Регистрация