Начало
Мероприятия:





Тема: Европейски парламент на предприятията - 16.10.2014

Дата: 16-10-2014

Организатор: Дирекция Международно сътрудничество, БТПП

Анотация:
Българската търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви информира , че 3-тото издание на Европейски парламент на предприятията ще се проведе на 16 октомври 2014 в Пленарната зала на Европейския Парламент в Брюксел.
Събитието се организира от ЕВРОПАЛАТИ на всеки две години и дава възможност на бизнес обществото да  участва в европейския дебат, и да контактува пряко с представителите на Европейските институции.
Както до сега,  БТПП ще организира бизнес делегация, която да вземе участие в 3-тото издание на Европейския парламент на предприятията. В събитието ще участват 751 представители на европейските малки и средни предприятия. На база на приоритетите за 2014 г., представени от Европейската комисия, Европейския парламент, председателството на ЕС и ЕВРОПАЛАТИ са определени четири области за дебат: интернационализация, умения и човешки ресурси, финансиране, енергия . В края на всеки дебат, членовете на ЕПП ще имат възможност  да изразят мнението си и да гласуват по поставени въпроси.
ЕВРОПАЛАТИ работят с експерти от съответните комисии на Европейския парламент, както и на генералните дирекции на Европейската комисия, като конкретни предложения  от дебатите ще се появят в рамките на становищата  на комитетите на ЕВРОПАЛАТИ.
Отправяме покана за Вашето участие в третто издание на Европейския парламент на предприятията. Вярваме, че от позицията на своя сектор и бизнес можете да споделите опит и да направите полезни предложения за подобряване икономическата среда и бизнес сътрудничеството в ЕС. Регистрацията се осъществява чрез попълване и изпращане на приложената форма на e-mail: G.Dimitrova@bcci.bg и заплащане на такса 975 евро, която включва самолетен билет София - Брюксел - София, две нощувки в 4 звезден хотел, вечеря, вътрешен транспорт, застраховка и организационни разходи. Краен срок за регистрация и заплащане на такса участие - 10 септември 2014 г. /сряда/.

Приложения:

За допълнителна информация, моля, свързвайте се с Дирекция „Международно сътрудничество и международни организации” на тел.: 02 8117 494, 8117 489 или e-mail: g.dimitrova@bcci.bg
Информация
Програма
Регистрация