Начало
Мероприятия:





Тема: Заключителна среща по проект SAGITTARIUS и представяне на постигнатите резултати

Дата: 23-05-2014

Организатор: Дирекция "Европейска интеграция и европейски проекти", БТПП

Анотация:
Българската търговско- промишлена палата организира заключителна среща по проект SAGITTARIUS и представяне на постигнатите резултати, която ще се проведе на 23 май 2014 г., от 11:30 в зала А на БТПП, ул. Искър № 9, София. Проектът се реализира по Програмата за транснационално сътрудничество “Югоизточна Европа”.

По време на срещата БТПП ще представи разработените в рамките на проект SAGITTARIUS продукти, а именно:

- мобилно приложение „Пътуващ музей“ - представя снимки и интересни факти за 110 културно – исторически обекти от Югоизточна Европа;

-образователна интерактивна игра, която предоставя възможност на потребителя да подрежда триизмерни изображения на културно – исторически обекти;

-рекламен филм на английски език, представящ постиженията на партньорския консорциум;

-информация за проведеното онлайн обучение по управление на културното наследство  и връчване на сертификати на успешно завършилите курса.

БТПП ще предостави възможност на участниците да ползват таблети на Палатата за демонстрация и тестване на създадените продукти.

Моля да потвърдите Вашето участие в срок до 21.05.2014 г. (сряда) като попълните приложената регистрационна форма и я изпратите на e-mail: projects3@bcci.bg.

Допълнителни материали: програма за събитието.

За допълнителна информация: Дирекция „Европейска интеграция и европейски проекти”, тел.: 02/8117 508. 
Информация
Програма
Регистрация