Начало
Мероприятия:





Тема: КОНФЕРЕНЦИЯ Интернационализация на икономиката на ЦИЕ и Черноморския регион чрез приложение на ЦЕФТА споразумението

Дата: 15-05-2014

Организатор: БТПП, БС ОЧИС, DIHK-CEFTA проект

Анотация:
Българската търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви покани на конференция
 
„Интернационализация на икономиката на ЦИЕ и Черноморския регион чрез
приложение на ЦЕФТА споразумението” 
на 15 май 2014 г. в София
Конференцията ще постави фокус върху няколко сектора: транспорт и логистика, инфраструктура, информационни и комуникационни технологии, енергийно и водно осигуряване, машини и строително оборудване. Събитието е провокирано от нуждата от насърчаване на синергията между страните от Югоизточна Европа и Черноморския регион и за насочване интересите на малкия и среден бизнес в международната търговия. Конференцията е най-голямото събитие в рамките на програмата на българското председателство на Бизнес съвета на Организацията за Черноморско икономическо сътрудничество /ОЧИС/ през първата половина на 2014 г. Тя се подкрепя от съвместен проект между търговските палати на страните от ЦЕФТА и Асоциацията на германските търговско-промишлени палати.

Лектори и участници на конференцията са: представители на държавното управление, дипломати, представители на научните среди, търговско-промишлени палати и други бизнес организации от Албания, Армения, Азербайджан, Хърватия, Босна и Херцеговина, България, Грузия, Гърция, Косово, Македония, Молдова, Черна гора, Румъния, Русия, Сърбия, Турция, Украйна и Европейската комисия; компании от секторите във фокуса на конференцията; медии.

Събитието се осъществява в сътрудничество с проект DIHK - CEFTA и Enterprise Europe Network (EEN).

Предварителна програма на конференцията ще намерите тук.
 
Информация
Програма
Регистрация