Начало
Мероприятия:





Тема: Търговски панаир в Магдебург, Германия

Дата: 08-05-2014

Организатор: EEN към БТПП, EEN към Магдебургската търговско- промишлена палата

Анотация:
 Търговски панаир Европа 2014

Enterprise Europe Network (EEN) към Българската търговско- промишлане палата (БТПП) има удоволствието да Ви покани за участие в тазгодишното издание на събитието „Търговски панаир Европа”, което ще се проведе в периода 8- 10 май 2014 в Магдебург, Германия. Целта на събитието е да събере производители на традиционни, за държавата си стоки, предоставяйки им възможността да рекламират и популяризират продуктите и услугите си. Събитието цели да привлече търговци на традиционни стоки като: хранителни продукти, напитки, занаятчийски произведения, произведения на изкуството, туристически услуги и други от цяла Европа.



                В рамките на традиционния седмичен пазар ще бъдат проведени и двустранни срещи за бизнес коопериране (business2business). В своята същност, двустранните срещи за бизнес коопериране са се доказали като ефективен метод за създаване на нови бизнес контакти, намиране на подходящи бизнес партньори и разширяване на клиентската база. Всяка компания, която желае да вземе участие, попълва свои фирмен профил и регистрационна форма, които ще намерите прикачени като приложения към това обявление.

Попълнените и подписани документи следва да бъдат изпратени на организаторите от EEN към БТПП (имейл: een@bcci.bg) най- късно до 24 март 2014г.

                В рамките на събитието, безплатно ще бъдат предоставени, оборудвани с  ток и вода павилиони за представяне на продуктите/ услугите, както и съдействие при цялостната организация. Фирмите, които вземат участие следва сами да покрият разходите за път и настаняване.

Приложения:



Регистрационна форма



Бланка за фирмен профил 





За повече информация:

Европейски информационен и иновационен център

Българска търговско- промишлена палата

ул „Искър” № 9

София, България

Тел: + 359 2 8117 505

        + 359 2 8117 515

Имейл: een@bcci.bg

Информация
Програма
Регистрация