Начало
Мероприятия:





Тема: Нови подходи за оценка и подпомагане на иновационната дейност и интернационализацията на бизнеса

Дата: 17-12-2013

Организатор: Enterprise Europe Network

Анотация:

„Нови подходи за оценка и подпомагане на иновационната дейност и интернационализацията на бизнеса“- обучение, организирано от Enterprise Europe Network към Българската търговско-промишлена палата.

В условията на криза и непрекъснато нарастваща конкуренция, както на местните така и на межднароните пазари, предприятията са изправени пред редица предизвикателства, както по отношение на стратегическото управление, така и по отношение на ефектнивното използване на ресурсите и реализирането на печалба. Успешния бизнес се изгражда на базата на добре работеща бизнес стратегия, гъвкаво изпълнение и непрекъснато търсене на нови бизнес възможности. Целта на обучението е да предостави възможност на мениджърите да получат практически насоки как да оценят и развият бизнеса си.

Специално внимание ще се обърне на подходите за оценка на състоянието и на бизнес средата, усъвършенстване на съществуващия бизнес, генериране и оценка на нови възможности и тяхната реализация.

За лектори по изброените теми са поканени Милена Колева, консултант по управление на иновации в Хирон - мениджмънт консултинг и секретар на НПО КУЗИС - Клуб по управление на знания, иновации и стратегии и Цветослава Кьосева, консултант по иновации и иновационни бизнес модели с повече от 11 години практичен опит.

Обучението ще се проведе на 17 декември 2013г. от 9.30 ч. в зала 4 на Националния дворец на културата (НДК). Участието е безплатно. Крайният срок за регистрация и подаване на профилите е 13 декември 2013.

За регистрация и достъп до програмата на събитието, моля следвайте линка: payment_bcci/userfiles/Програма и регистрационна форма 17_12_13(3).doc

или се свържете с Европейски информационен и иновационен център в БТПП:

Е-mail: een@bcci.bg  ; тел: 02 / 8117 515

Информация
Програма
Регистрация