Начало
Мероприятия:





Тема: Нови възможности за превръщане на Вашата идея в реален бизнес.

Дата: 04-12-2013

Организатор: Enterprise Europe Network

Спонсори:


Анотация:

МЕСТАТА СА ЗАПЪЛНЕНИ! МОЛЯ ДА НИ ИЗВИНИТЕ, НЕ ПРИЕМАМЕ ПОВЕЧЕ РЕГИСТРАЦИИ.

"Нови възможности за превръщане на Вашата идея в реален бизнес. Споделено финансиране, фондове за рисков капитал и платформи за иновации."
- обучение, организирано от Enterprise Europe Network към Българската търговско-промишлена палата.

Започването на нов бизнес е рисково, но когато имате добра бизнес идея, реализирането ѝ не е невъзможно. Необходимо е да сте актуални, иновативни и смели. В условията на непрекъснато и все по-интензивно взаимодействие между млади предприемачи, изследователи и инвеститори заемите от банки изобщо не са единствената опция за реализиране на Вашата бизнес идея. Поради все по-трудно достъпното и рисково банково финансиране, колебанията на финансовите пазари и страха от ниска възвращаемост на инвестирания начален капитал, все повече млади предприемачи прибягват към алтернативни източници за намиране на средства.

Целта на обучението е запознаване на млади, креативни хора и стартиращи предприятия именно с такива нетрадиционни форми на финансиране и начини за лансиране на бизнес идеи  на реалния пазар. Специално внимание ще се обърне на споделеното финансиране, което позоволява на обикновените хора да подкрепят с малки суми различни предприемачески проекти, възможностите за комерсиализиране на идея чрез иновативни платформи, фондовете за рискови инвестиции в start-up компании, както и на една инициатива, целяша развитието на предприемаческия начин на мислене и подкрепата на младите хора да започнат свои бизнес.

За лектори по изброените теми са поканени:  Марио Николов, изпълнителен директор на BGINING, Рени Попчева, основател и управител на Embrioo, Ивайло Симов, партньор в ELEVEN - фонд за рисков капитал, Мила Григорова, вицепрезидент на клуб по предприемачество Start it Smart. 

Обучението ще се проведе на 04 декември 2013г. от 9.30 ч. в сградата на БТПП.

За достъп до регистрационната форма:
payment_bcci/userfiles/Регистрационна форма 04_12_2013(1).doc

Информация
Програма
Регистрация