Начало
Мероприятия:





Тема: Българо-турски бизнес форум

Дата: 04-07-2013

Организатор: МС и МО, БТПП

Анотация:
 



УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Българската търговско-промишлена палата, съвместно с Турско-българската търговско-индустриална камара, имат удоволствието да Ви поканят на Българо-турски бизнес форум, който ще се проведе на 04 юли 2013 (четвъртък) от 11:00 часа в сградата на БТПП, ет.1, зала А /ул. „Искър” № 9, гр. София/.

Форумът се организира с цел да се проведат двустранни срещи между турските и българските фирми, които да допринесат за създаването на нови и утвърждаване на съществуващите контакти между бизнеса от двете страни.

Бизнес делегацията от Сдружението на индустриалците и предприемачите в Анталия DÖSİAD се състои от 24 фирми и ще представи следните сектори: селско стопанство, транспорт, строителство и химическа промишленост.

Фирмите, които имат желание за участие, следва да изпратят попълнена регистрационна карта до 3 юли 2013 /сряда/  на email: m.markova@bcci.bg

Участието във форума е безплатно.

 

За допълнителна информация: дирекция ”Международно сътрудничество и международни организации”: тел. 02  811 74 94, 8117 489.

Като приложение ще намерите регистрационна карта с проекто-програма на форума и списък с членовете на турската делегация.

 

С уважение,

 

ЦВЕТАН СИМЕОНОВ

Председател

Информация
Програма
Регистрация