Начало
Мероприятия:





Тема: Българо-китайски бизнес форум

Дата: 27-06-2013

Организатор: Дирекция МС и МО, БТПП

Анотация:

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА

 

Във връзка с отправена покана за участие в Българо-китайски бизнес форум на 24.06.2013 г. от 14:00 ч, бих желал да Ви уведомя, че китайската делегация се налага да отложи пътуването си с една седмица, поради независещи от тях обстоятелства. Събитието ще се проведе на 01.07.2013 г от 14:00 часа, в сградата на БТПП, ет. 1, зала А /ул. „Искър” №9, гр. София/.

Бизнес делегацията от Китай се състои от 6 души, представители на държавната администрация и на държавната фирма Shanghai Join Buy Group Co. Ltd, чиято основна дейност е купуване, продажба и отдаване под наем на недвижими имоти с търговска цел, както и изграждане на модерни търговски центрове.

Основни цели на китайската мисия в България са следните:

  • Да се проведат дискусии относно развитието на модерни търговски центрове, да се обсъдят стратегии за подобряване на структурата на корпоративното управление, както и намиране на алтернативни решения за подобряване на икономическата ефективност.
  •  Да се ​​обсъди пазара на строителни и бояджийски материали в България.
  • Да се ​​търси възможност за започване на сътрудничество с български фирми, и подписване на споразумения за партньорство.
  • Да се ​​обсъдят стратегии за износ на висококачествени продукти от България за Китай и изграждане на канали за продажба.

 Фирмите, които имат желание за участие следва да изпратят попълнена регистрационна карта  до 28 юни 2013 /петък/  на e-mail: interdpt@bcci.bg или факс:   + 359 2 987 32 09. Участието на форума е безплатно.

За допълнителна информация: дирекция ”Международно сътрудничество и международни организации”: тел. 02 811 74 89 / , 811 74 94, e-mail: interdpt@bcci.bg

 

Като приложение ще намерите регистрационна карта с проекто-програма на форума и списък с членовете на китайската делегация.

Информация
Програма
Регистрация