Начало
Мероприятия:





Тема: Бизнес делегация до Сърбия, 13 - 14 юни 2013

Дата: 13-06-2013

Организатор: МСМО

Анотация:
ДО
ЧЛЕНОВЕТЕ
НА БТПП
 
 
УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,
 
Българската търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви покани да участвате в бизнес делегация до град Владичин хан, Република Сърбия в периода 13 -14-ти юни 2013 г. Събитието е част от проекта „Център за обмен на информация по трансгранично икономическо сътрудничество (CONNECTION)” в рамките на ИПП Програма за сътрудничество България – Сърбия.
 
Основни цели на събитието, по повод официалното откриване на Центъра за обмен на информация и трансгранично икономическо сътрудничество във Владичин хан, са насърчаване на бизнес партньорството между компании от България и Сърбия, иницииране на обмена на информация за трансгранично икономическо сътрудничество, както и повишаване на осведомеността на хората с увреждания относно бизнес възможностите.
 
Освен официалната част, проектопрограмата на посещението предвижда и провеждането на двустранни срещи с работен език английски по бизнес-интереси в гр. Владичин хан на 13-ти юни 2013г. Представители на Центъра за развитие в областите Ябланица и Пчиня, Сърбия, ще съдействат за намирането на надеждни бизнес партньори.
 
По предварителни разчети разходите, свързани с посещението, ще възлязат на 290 евро, в които са включени: пътуване с автобус, настаняване и 1 нощувка в 4-звезден хотел, 1 вечеря за участниците в бизнес делегацията, вътрешен транспорт, туристическа обиколка, медицинска застраховка и организационна такса.
 
При желание да участвате в бизнес делегацията, следва да изпратите попълнена приложената регистрационна форма  в срок до 05 юни 2013 /сряда/ на електронна поща:intorg@bcci.bg, както и да платите посочената такса в същия срок. При последващ отказ за участие в делегацията, в срок до 07 юни 2013 /петък/, БТПП възстановява 100% от извършеното плащане. След изтичане на горепосоченият срок, при отказ от пътуване, сумата не се възстановява.
 
с банков превод
УНИКРЕДИТ БУЛБАНК
BIC код: UNCRBGSF
 
или
в брой ,на касата на БТПП,
ул. Искър 9, София.
 
IBAN: BG97 UNCR 76301200 3081 16 – сметка в евро
IBAN: BG25 UNCR 7630 1000 3081 19- сметка в лева
 
 
За повече информация относно бизнес делегацията, организирана от БТПП, моля да се обръщате към дирекция „Международно сътрудничество и международни организации” при БТПП на телефони:02/ 8117 497 и 8117 494.
 
          Приложения:
 
 
 
С уважение,
 
 
ЦВЕТАН СИМЕОНОВ
Председател на БТПП
Информация
Програма
Регистрация