Начало
Мероприятия:





Тема: Българо - сръбски бизнес форум по проект " CONNECTION"

Дата: 25-04-2013

Организатор: МС и МО

Анотация:
ДО
ЧЛЕНОВЕТЕ
НА БТПП
 
 
УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,
 
Българската търговско-промишлена палата, съвместно с Център за развитие в областите Ябланица и Пчиня, Сърбия, имат удоволствието да Ви поканят на В2В срещи със компании от Република Сърбия, на 25-ти април /четвъртък/ 2013 г. от 11.00ч. в сградата на БТПП на ул. „Искър” № 9, ет.1, зала А. Събитието е част от проекта „Център за обмен на информация по трансгранично икономическо сътрудничество (CONNECTION)” в рамките на ИПП Програма за сътрудничество България – Сърбия.
 
Основни цели на събитието са насърчаване на бизнес партньорството между компании от България и Сърбия, иницииране на обмена на информация за трансгранично икономическо сътрудничество, както и повишаване на осведомеността на хората с увреждания относно бизнес възможностите, и представяне на дейности и постигнати резултати на проект „CONNECTION”. Предвиден е работен обяд за регистрираните участници в събитието.
 
          Фирмите и лицата, които имат желание за участие следва да изпратят попълнена регистрационна карта до 24.04.2013 /сряда/  на e-mail: m.markova@bcci.bg. Участието в събитието е безплатно.
 
          За допълнителна информация: дирекция ”Международно сътрудничество и международни организации”: тел:02/ 811 7494 , 811 7421
 
 
 
С уважение,
 
 
ЦВЕТАН СИМЕОНОВ
Председател
Информация
Програма
Регистрация