Начало
Мероприятия:





Тема: Българо - румънски бизнес форум, 18 април 2013

Дата: 18-04-2013

Организатор: МСМО

Анотация:

 

 
                        
 
ДО
ЧЛЕНОВЕТЕ
НА БТПП
 
ОТНОСНО: Българо-румънски бизнес форум, 18.04.2013, БТПП
 
УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,
Българска търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви покани на Българо – румънски бизнес форум на 18 април 2013. Събитието се организира съвместно с Министерството на икономиката, енергетиката и туризма, Посолството на Република България в Букурещ, ТПП Букурещ, Столична община и най –голямата консултанска мрежа в подкрепа на МСПEnterpriseEuropeNetwork”(EEN). Форумът ще се проведе в БТПП, ул. „Искър „9 от 09.30 ч., Зала А.
Румъния е традиционен търговски партньор на България. Стокооборота между двете страни възлиза на 3,5 млрд. Евро годишно. Основни стоки, които страната изнася за северната ни съседка са пръти от желязо, трактори, медикаменти, плосковалцувани продукти от желязо, захар. Вносът от Румъния се състои от нефтени продукти, отпадъци и отломки мед, нефтен газ и газообразни въглеводороди, пневматични гуми, птичи меса.
На форумасе предвижда да вземат участие кметът на град Букурещ г-н Сорин Опреску и кметът на град София – г-жа Йорданка Фандъкова. Бизнес делегацията ще бъде водена от г-н Сорин Димитриу, председател на ТПП Букурещ и ще представя следните сектори: компютърни системи и технологии, комуникации, охранителни системи, медицинско оборудване, производство на вагони и влакове. Списъкът с румънски фирми подлежи на допълване, като може да го откриете актуализиран на уеб страницата на БТПП: www.bcci.bg.
 
 Фирмите, които имат желание за участие следва да изпратят попълнена регистрационна карта до 17.04.2013.на e-mail: m.markova@bcci.bg.
Участието на форума е безплатно.
 
За допълнителна информация: дирекция ”Международно сътрудничество и международни организации”: тел:02/ 811 7494 , 811 7421
 
С уважение,
 
ЦВЕТАН СИМЕОНОВ
Председател
Информация
Програма
Регистрация