Начало
Мероприятия:





Тема: Предствяне на актуалните възможности за бизнес и инвестиции в Индонезия, 05 февруари 2013, БТПП

Дата: 05-02-2013

Организатор: МС и МО

Анотация:
ДО
ЧЛЕНОВЕТЕ
НА БТПП
 
ОТНОСНО: Представяне на актуалните възможностите за бизнес и инвестиции в Индонезия, 05 февруари 2013, БТПП
 
УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,
Българска търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви покани на представяне на актуалните възможности за бизнес и инвестиции в Индонезия, промените в икономическото и търговско законодателство в страната. Събитието ще се проведе съвместно с Посолството на Република Индонезия в България на 05 Февруари 2013г /вторник/ от 10.00ч. в сградата на БТПП, ет.1, зала А, гр.София, ул.”Искър”9
 
Индонезия е перспективен търговски партньор на България сред страните от Югоизточна Азия. Страната разполага със значителни минерални природни ресурси – природен газ, въглища, нефт, цинк, никел, мед, боксит и злато. Страната играе активна роля и в икономическото партньорство между АСЕАН и страните от Европейския Съюз в рамките на Форума Азия-Европа (АСЕМ). Индонезия е благоприятна дестинация за бизнес и туризъм.
 
Сред основните износни стоки към Индонезия са: семена от анасон, ким, кориандър; медни ламарини; тютюни; интегрални схеми; препарати за храна на животни; машини за отливане с приложение в металургичната промишленост; хартия за рециклиране. Българският внос сеформира основно от: кафе, аминосъединения, палмово масло, хартии и картони, машини за пресяване; масла и мазнини, електрически акумулатори.
 
Н. Пр. Г-н Саптомо, посланик на Република Индонезия в България ще представи промените в условията за бизнес и търговия в Индонезия през последните години, както новостите в законодателството, с цел разширяване на икономическите отношения между двете страни.
 
За да потвърдите участието си в събитието, моля изпратете попълнена регистрационната карта в срок до 04. 02.2013 / понеделник/ на e-mail: m.markova@bcci.bg Участието на семинара е безплатно.
 
За допълнителна информация: дирекция ”Международно сътрудничество и международни организации: 02/ 811 7494, 02/ 811 7421.
 
Благодаря за доброто сътрудничество.
 
С уважение,
 
 
 
ЦВЕТАН СИМЕОНОВ
Председател
Информация
Програма
Регистрация