Начало
Мероприятия:





Тема: Българо-китайски бизнес форум, 05.12.2012

Дата: 05-12-2012

Организатор: МС и МО

Анотация:
 
 
ДО
ЧЛЕНОВЕТЕ
НА БТПП
 
 
ОТНОСНО: Посещение на делегация от град Шенджън, Китай – 05.12.2012
 
УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,
Българска търговско-промишлена палата Ви кани на Българо-китайски бизнес форум на 05 декември 2012 /сряда/. Събитието се организира съвместно с търговския отдел на Посолството на Китайската Народна Република . Събитието ще се проведе в БТПП, ул. „Искър „9 от 11.00ч., ет.1, Зала А.
 
Град Шенджън се намира в провинция Гуандун, Южен Китай, разположен е непосредствено на север от Хонг Конг. Районът става първата и една от най-успешните Специални икономически зони в Китай. В момента има подпровинциален административен статут. Шенджън се счита за един от най-бързо развиващите се градове в света и център за чуждестранни инвестиции. Като основен финансов център в южната част на Китай, Шенджън е дом на фондовата борса, както и седалище на множество високотехнологични компании. В град Шенджън се намира едно от най-натоварените контейнерни пристанища в Китай
 
Делегацията от град Шенджън, водена от заместник-кмета г-н Шанг Сипинг, включва бизнесмени от следните сектори: телекомуникации, електроника, медицинско оборудване, обекла, мода и бижутерия, консултантска дейност и фармация, развлекателна индустрия, управление на търговски центрове. Целта на форума е запознаване с инвестиционния климат в България, запознаване с индустриалните зони, срещи с българския бизнес.
Фирмите, които имат желание за участие във форума, следва да изпратят попълнена регистрационна карта  до 04.12.2012.на e-mail: m.markova@bcci.bg.

За допълнителна информация: БТПП, дирекция ”Международно сътрудничество и международни организации” тел. 02 811 7494, 811 7421. или факс: 02 987 32 09. Участието във форума е безплатно.
С уважение,
 
Цветан Симеонов
Председател
Информация
Програма
Регистрация