Начало
Мероприятия:





Тема: Бизнес семинар „Индия – перспективи в секторите енергетика и транспорт”

Дата: 25-10-2012

Организатор: МС и МО

Анотация:


ДО
ЧЛЕНОВЕТЕ НА БТПП
 
 
ОТНОСНО: Семинар Индия – перспективи в секторите енергетика, транспорт, машиностроене и хранително-вкусова промишленост, 25 октомври 2012 г., БТПП
 
 
УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,
 
Имам удоволствието да Ви информирам, че Българска търговско-промишлена палата организира бизнес семинар на тема „Индия – перспективи в секторите енергетика, транспорт, машиностроене и хранително-вкусова промишленост”. Събитието ще се проведе на 25 октомври 2012 г. в сградата на БТПП от 11.00 ч..
Семинарът се организира по проект на Европейски център за бизнес и технологии (EBTC – www.ebtc.eu). Целта на събитието е да осведоми българския иновационен бизнес за възможностите за инвестиции, които предлага Индия в горепосочените сектори.
С оглед на приключилото наскоро посещение в Индия на българска бизнес делегация, придружаваща г-н Делян Добрев, министъра на икономиката, енергетиката и туризма, в семинара ще вземе участие министър Добрев като съпредседател на Българо-индийската междуправителствена смесена комисия за икономическо и научнотехническо сътрудничество. Ще бъдат представени резултати от сесията на смесената комисия и визитата като цяло.
По време на събитието ще се осъществи конферентна връзка с експерти от EBTC, Индия - г-н Витал Даге и г-н Дибйенду Сенгупта. Те ще запознаят българските компании с икономическия климат в Индия, по-конкретно в сферата на транспорт и енергетика.
Програмата предвижда отделна сесия за дискутиране на констатираните по време на посещението в Делхи възможности за сътрудничество в областта на машиностроенето и по-специално в производството на машини за хранително-вкусовата промишленост.
Фирмите, които имат желание за участие следва да изпратят попълнена регистрационна карта  до 24.10.2012 на e-mail: intorg@bcci.bg.

Участието е безплатно.
 
За допълнителна информация: дирекция „Международно сътрудничество и международни организации”: Христиана Пацева - тел. 02 811 7497,  Габриела Димитрова – тел. 02 811 7489
 
Приложение:  Регистрационна карта с проекто-програма на събитието
                           
 
 
С УВАЖЕНИЕ,
 
ЦВЕТАН СИМЕОНОВ
ПРЕДСЕДАТЕЛ
 
Информация
Програма
Регистрация