Начало
Мероприятия:





Тема: Конгрес на Европалати в гр. Антверпен, Белгия

Дата: 12-06-2024

Организатор: Европалати

Анотация:

Българската търговско-промишлена палата информира, че в периода 12 – 14 юни 2024 г. в гр. Антверпен, Белгия ще се проведе Конгрес на Асоциацията на европейските търговски палати /Европалати/. Събитието се организира от Търговската палата на Антверпен.

Конгресът ще предостави платформа, която цели да обедини водещи фигури и ръководители на търговски палати от Европа и представлява невероятна възможност за сътрудничество и обмен на информация. Събитието ще включва представяне на резултатите от европейските избори през 2024 г. и предстоящите предизвикателства за бизнеса, семинари на тема дигитализация и зелена енергия и още множество възможности за създаване на полезни контакти.

Конгресът ще включи дискусии относно политическия и икономическия контекст в Европа и ролята на търговските палати в стимулирането на конкурентоспособността на бизнеса. Работният език на конгреса е английски.

За допълнителна информация за събитието – програма, регистрация, условия за участие, можете да проверите на сайта на събитието.

При необходимост от съдействие може да се свързвате с дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ към БТПП на тел.: 02 8117 489 или e-mail: interdpt@bcci.bg.

Информация
Програма
Регистрация